Bransjenyheter

Bransjetrend: Integrert støpeprosess

2023-07-30
Bransjetrend: Integrert støpeprosess

Den tradisjonelle kroppsbehandlingsprosessen er komplisert, og hovedmaterialet er stål. Karosseriproduksjonen består av fire hovedprosesser: stempling, sveising, maling og sluttmontering. Det er smertepunkter som kroppsvekt, lav fleksibilitet, høye kostnader, lav effektivitet og lav styrke på deler. Med utviklingen av lettvekt og elektrifisering av biler, har integrert støpingsteknologi begynt å bli foretrukket av nye energibilselskaper og nye energiavdelinger i tradisjonelle bilselskaper.

Den integrerte støpeteknologien kan støpe flere uavhengige deler som må settes sammen i det originale designet gjennom en superstor støpemaskin, og direkte skaffe komplette deler. Den har åpenbare fordeler når det gjelder effektivitet, presisjon i bilproduksjon, sikkerhetsytelse og lettvektseffekt.
Markedsendringer og krav forårsaket av integrert trykkstøping:
Som en helt ny produksjonsmetode for kjøretøyskarosserier, forenkler integrert støpeteknologi prosessen i stor grad, men samtidig gir den nye utfordringer til produksjon av støpemaskiner, støpematerialer og støpeformer. Ta den integrerte formen som et eksempel, den er stor i størrelse, kompleks i design, vanskelig i produktstruktur, høy i produksjonskostnad og lang forberedelsesperiode, noe som gjør den generelle designen vanskelig. Ettersom utviklingshastigheten til markedsmodeller fortsetter å akselerere, produksjonssyklusen komprimeres kontinuerlig, det er flere og flere designendringer, og kvalitetskravene blir høyere og høyere, er det nødvendig for bedrifter å reagere raskt på markedsendringer og krav.
De fleste støpebedrifter har problemer som langsom dataoverføring, lav produksjonssporingseffektivitet, frakobling mellom prosessdesign og utførelse på stedet, omfattende kostnadsstyring, kaotisk logistikk inn og ut av fabrikken og lav utstyrsutnyttelsesgrad i produksjonsstyring. Hvordan å ytterligere forbedre produksjonseffektiviteten, redusere produksjonskostnadene og forbedre produktkvaliteten har svært viktig praktisk betydning for støpebedrifter i den nåværende harde konkurransen.

8618660210805
info@hzfcasting.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept